Utbildning i Kapster Cloud och Nextep Cloud torsdag 24/9


Under våren kommer vi färdigställa Alpacha Cloud Family, vilket innebär Kapster Cloud, Nextep Cloud och Biznis Cloud. Därför kommer vi inte att ha någon vårutbildning.
Däremot under sensommaren kommer vi att ha en utbildning i Kalmar på en dag, där du kan ta med dina anställda och även njuta av Sommarstaden Kalmar samtidigt.
Med Cloud öppnas massor med möjligheter! Varför inte kombinera det med familjen och Ölands skördefest som börjar på fredagen!

Kommer du med tåg är det promenadavstånd och kommer du med flyg så hämtar vi dig.
Önskar du övernatta finns det ett flertal bra hotell i stan - närmast är Slottshotellet eller varför inte hyra en stuga över weekend för hela familjen eller arbetsgänget till skördefesten. www.kcsaxnas.se är bara en bro bort från slottet. Närmast ligger Slottshotellet. Även Hotel Packhuset är inte alltför långt bort. Tänk på att boka i tid då det snabbt kan bli fullt.

Med anledning av Covid-19

Skulle det innebära att vi behöver ställa in utbildningen p g a ändrade rekommendationer från folkhälsomyndigheten eller regeringen, så kommer utbildningen istället att hållas digitalt. Vi kommer att begränsa antalet deltagare. Har du det minsta symtom på förkylning, snuva eller halsont ber vi dig att stanna hemma. Aktuella avbokningsregler gäller, men vi kommer se till att du ändå får utbildningen vid annat tillfälle i mer komprimerad form.

När sker uppdateringen?

Vill du ha en uppdatering innan årsskiftet utan utbildning, så kontaktar du support, men du som har anmält dig till utbildningen kommer bli prioriterad och kommer få en uppdatering i samband med eller strax innan utbildningens start.

”Trodde inte vi skulle hinna med så mycket som vi gjort. Fantastiskt! Det bästa var all ny kunskap på en djupare nivå och att Alpacha är problemlösare!”
- EW Hairdesign

”Jättebra förklarat och jag fick till mig mycket info som behövdes. Det var lätt att ta in och jag kan absolut tänka mig att gå fler såna här utbildningar då man alltid måste uppdateras.”
- Hårfixarna i Linköping

”Jättebra upplägg och lagom takt. Fick med mig mycket. Det bästa med utbildningen var affärsutvecklingen
och en plan för sms-utskick.”

- Köpmangatan 4

”Över förväntan med mycket nya tips och idéer. Inte bara i programmet utan även i marknadsföring. Jättefina lokaler och bra mat. Allt var toppen, vi är supernöjda!”
- Sax & Kam i Visby

Utbildningstillfällen

Grundkurs

 

Vänder sig främst till dig som är ny som kund eller inte har använt så mycket funktioner i programmet och vill lära dig mer.
Vi kommer ha med oss datorer som man inte behöver vara rädd för att råka flytta en bokning eller göra fel i kassan, så du känner dig trygg när du använder funktionerna i ditt eget system sedan.

Fortsättning på grundkurs + löneutbildning

 

För dig som har jobbat med våra system ett tag och känner dig trygg med bokningen och kassan.
Vi kommer gå igenom lagerfunktioner, marknadsförings-smsfunktioner, journal och såklart lönesystemet.

Fortsättningsutbildning och affärsutveckling

 

Redo för att öka på din digitala närvaro? Osäker på vad SEO är?
Nyfiken på AdWords, Facebook-kampanjer, Marknadsföring och att utveckla ditt företagande? Välkommen!

Bilder från våra utbildningar