Utbildning i affärsutveckling, Alpacha program Kapster, Nextep, Biznis & Digital marknadsföring

 

Känner du att du har hamnat på digital efterkälke? Ingen fara. Häng med på intressanta föreläsningar och utveckla din digitala marknadsföringskunskap. Vi hjälper dig att ta din digitala närvaro till en ny nivå. Med våra inspirerande föreläsare så kommer du inte ha en tråkig stund. Även nya IB med e-handel kommer presenteras. Inga förkunskaper krävs, bara vilja att vidareutvecklas. Våra utbildningar är utvecklande för såväl ditt företag som för ditt företagande samt för anställda som vill lite mer. I höst kommer vi ha ännu en av våra mest omtyckta utbildningar på Öland Ekerum SPA & Resort. Se hela programmet här

Skicka in din anmälan redan idag genom formuläret nedanför. Boka tidigt rabatt på höstutbildningen på Ekerum fre 18 till sön 20 okt. Begränsat antal platser!
Kommer du med flyg eller tåg till Kalmar så hämtar vi dig kostnadsfritt.

”Trodde inte vi skulle hinna med så mycket som vi gjort. Fantastiskt! Det bästa var all ny kunskap på en djupare nivå och att Alpacha är problemlösare!”
- EW Hairdesign

”Jättebra förklarat och jag fick till mig mycket info som behövdes. Det var lätt att ta in och jag kan absolut tänka mig att gå fler såna här utbildningar då man alltid måste uppdateras.”
- Hårfixarna i Linköping

”Jättebra upplägg och lagom takt. Fick med mig mycket. Det bästa med utbildningen var affärsutvecklingen
och en plan för sms-utskick.”

- Köpmangatan 4

”Över förväntan med mycket nya tips och idéer. Inte bara i programmet utan även i marknadsföring. Jättefina lokaler och bra mat. Allt var toppen, vi är supernöjda!”
- Sax & Kam i Visby

Grundkurs

 

Vänder sig främst till dig som är ny som kund eller inte har använt så mycket funktioner i programmet och vill lära dig mer.
Vi kommer ha med oss datorer som man inte behöver vara rädd för att råka flytta en bokning eller göra fel i kassan, så du känner dig trygg när du använder funktionerna i ditt eget system sedan.

Fortsättning på grundkurs + löneutbildning

 

För dig som har jobbat med våra system ett tag och känner dig trygg med bokningen och kassan.
Vi kommer gå igenom lagerfunktioner, marknadsförings-smsfunktioner, journal och såklart lönesystemet.

Fortsättningsutbildning och affärsutveckling

 

Redo för att öka på din digitala närvaro? Osäker på vad SEO är?
Nyfiken på AdWords, Facebook-kampanjer, Marknadsföring och att utveckla ditt företagande? Välkommen!

Bilder från våra utbildningar