Är du vår nya säljare?

Vi behöver nu förstärka vårt team med en målmedveten och glad säljare. Vi tänker att du är engagerad och älskar möten med människor och framförallt ska du brinna för att hjälpa våra kunder i deras företagsvardag. Du behöver vara lyhörd för vad kunderna behöver och kunna arbeta självständigt och följa upp dina planeringar på ett strukturerat sätt. Arbetsuppgifter är aktiv införsäljning främst via telefon, mässor och till viss del kundbesök. Du behöver ha god datorvana och lätt för att lära dig nya saker då det för oss är viktigt att våra medarbetare ständigt vill utvecklas. Är du intresserad av tjänsten? Maila: ansokan@alpacha.se och skriv ett personligt brev med CV och varför du söker tjänsten hos oss. Samt foto. B-körkort krävs för tjänsten. 

 

 

 

Känns det som du? Ansök här: ansokan@alpacha.se

 

 

Såhär kan det kännas att jobba här

"Jag heter Jan och jobbar som säljare på Alpacha. I mina arbetsuppgifter ingår att kontakta nya och befintliga kunder genom att ringa eller besöka dem. Säljarbetet omfattas i hela företaget och vi har god hjälp av varandra. Vi är också på mässor och andra säljaktiviteter runt om i landet. Det är roligt att möta kunderna på plats. 


Det bästa är att här kränger vi inte varor, här hjälper vi kunderna vilket känns väldigt seriöst. Det är bra systemlösningar och jag vet att kunden blir väl omhändertagen när de blir kunder hos oss. Jag känner att jag alltid lär mig nya saker och utvecklas vilket gör det extra roligt att jobba som säljare på Alpacha."

 

Jan Fogelberg, säljare Alpacha

Om Alpacha som arbetsplats

För oss som arbetar på Alpacha är det viktigt att brinna för det vi gör och att förstå samspelet mellan varandra i teamet och också gentemot våra kunder.

Vi hjälps åt i med och  motgångar och det ska alltid gå att ställa frågor till varandra utan att behöva känna sig dum. Vi har ett öppet och familjärt arbetsklimat utan hierarkier. Vi ser till att kompetensutveckla och inspireras både internt och med hjälp av externa föreläsningar, mässor och seminarium.

 

Vi försöker att ha en personlig och familjär stämning, men arbetsmässigt är vi väldigt diciplinerade och arbetar i team, men även också med mycket eget ansvar. Vi är lyhörda för idéer som leder till förbättringar och för oss är det viktigt att ta tillvara kompetensen i arbetsteamen.

 

För att alla ska må bra, har vi också en hälsoinriktad policy, vilket innebär att vi avsätter en viss tid i veckan och utför vissa hälsofrämjande aktiviteter på arbetstid, likväl som vi är noga med att ha ergonimiska arbetsplatser med höj och sänkbara skrivbord och justerbara stolar. Mycket handlar om att våra kroppar ska hålla då vi  ägnar mycket tid sittandes på våra arbetsplatser.

 

 

 

Söka jobb

Är du vår nästa medarbetare? Då ska du brinna för att hjälpa andra med hjälp av det du åstadkommer och vilja att det du gör faktiskt också gör en skillnad oavsett om du arbetar med support, sälj, applikationstestning eller som programmerare. Vi ser att du har en naturlig drivkraft för att vilja göra det där lilla extra, oavsett vilken position du söker.

 

Kontakta oss på ansokan@alpacha.se

Söka praktik

I den mån det är möjligt försöker vi alltid att ta emot praktikanter, då vi värnar om branschens vidareutveckling och själva inspireras av att få nya infallsvinklar från studenter med spännande ideér. Det vill vi ta vara på.

 

Vill du prova på att vara en del av vårt team?

 

Kontakta oss på praktik@alpacha.se

Det här är ett axplock av vad vi gör
 

Framtidens butikkassa med eller utan E-handel

Digitaliseringen gör att butikerna måste möte konsumenterna på nya villkor. Med en modern kassa som klarar det mesta, har vi  en riktigt användarvänlig lösning för att koppla på e-handel där gemensamt lager kan hanteras på ett smidigt sätt.

Bokning - full överblick snabbt och enkelt

Bokningsmoduler för olika branscher. Vi är bland de branschledande i Sverige inom frisör och även terapeuter. Både onlinebokning och bokning endast på salongen.

SMS - marknadsföringsmoduler och AI

I Alpacha-systemet med vår E-kassa med tillhörande E-handelsplattform har vi bl a inbyggda funktioner för AI för att öka försäljningen. Butiker inom detaljhandel, Ur och smyckesbranschen är några exempel på våra kundgrupper.

Löneberäkning - baserat på frisöravtalet

Vi har även lönesystem som man kan koppla till vissa av våra produkter. Baserat på frisöravtalet.

Dåtid och Framtid

Alpacha har lång erfarenhet av kassasystem och webbprojekt. Sedan starten år 2000 har vi utvecklat många webbplatser och e-handelsprojekt och vi vet vad som krävs och hur man bör göra för att lyckas. Vi är duktiga på att skapa användarvänliga produkter, snarare än onödiga funktioner vars mesta funktion är att se coola ut.

Support

Som kund hos Alpacha har man fri support och vår målsättning är att alltid vara vänlig och trevlig mot kund och inga frågor ska vara dumma. Som team hjälps vi åt att lösa problem på bästa vis och oavsett vilka dina huvudsakliga arbetsuppgifter är.