Om Alpacha

Alpacha har funnits i över 20 år, men såldes januari 2021 till Bokadirekt.
Företaget tillhandahåller program för bokning, kassa och kundkort med tillhörande onlinebokningsdel för branscher inom skönhet och hälsa.
Företaget finns i Kalmar.
 

Genom samgående med Bokadirekt är vi nu tillsammans ett av Sveriges största bolag inom segmenten skönhet och hälsa. Totalt 60 medarbetare som arbetar för att våra slutkunder och deras kunder ska få den bästa lösningen som ligger i vår samtid. Du ska inte behöva bry dig om vart digitaliseringen och samhällsförändringarna innebär, för vi hjälper dig att nå kunderna ändå. Våra programvaror är arbetsverktyg som ligger i tiden.

 

 

Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av främst skönhet och hälsa och ägs i sin tur av hitta.se.

Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Tex frisörer, massörer, fotvårdare, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer.

Bokadirekt med systersystemen 247, itsperfect, kapster och nextep sysselsätter mer än 60 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå.