FULLBOKAT! Utbildning i Kapster Cloud och Nextep Cloud torsdag 24/9


Alpacha Cloud Family - nya generationens bokningssystemt är här!
Vårt nya Kapster Cloud och Nextep Cloud är det hetaste på marknaden med smarta funktioner och anpassat efter framtidens sätt att arbeta.
Det har varit en längtan och stor efterfrågan på marknaden och därför är det redan fullbokat. Har du bokat in dig på utbildningen har du förtur till uppdateringen. Om du inte fått plats nu, så anmäl dig innan årsskiftet för uppdatering, så kommer du med i vår kölista. Du kan anmäla dig här.

 

Inför utbildningen
Kommer du med tåg är det promenadavstånd och kommer du med flyg så hämtar vi dig.
Önskar du övernatta finns det ett flertal bra hotell i stan - närmast är Slottshotellet eller varför inte hyra en stuga över weekend för hela familjen eller arbetsgänget till skördefesten. www.kcsaxnas.se är bara en bro bort från slottet. Närmast ligger Slottshotellet. Även Hotel Packhuset är inte alltför långt bort. Tänk på att boka i tid då det snabbt kan bli fullt. Det finns även alternativ med stugor över bron ca 20 min bort från stan på Saxnäs camping om man vill vara kvar lite längre över helgen. Dessvärre har Ölands skördefest ställts in. 

Med anledning av Covid-19

Skulle det innebära att vi behöver ställa in utbildningen p g a ändrade rekommendationer från folkhälsomyndigheten eller regeringen, så kommer utbildningen istället att hållas digitalt. Vi kommer att begränsa antalet deltagare. Har du det minsta symtom på förkylning, snuva eller halsont ber vi dig att stanna hemma. Aktuella avbokningsregler gäller, men vi kommer se till att du ändå får utbildningen vid annat tillfälle i mer komprimerad form.

När sker uppdateringen?

Vill du ha en uppdatering innan årsskiftet, klicka på länken här . Har du anmält dig till utbildningen kommer din salong/klinik bli prioriterad och du kommer få en uppdatering i samband med eller strax innan utbildningens start.

 

Är du intresserad av att komma på utbildning i vår?
Skicka en förfrågan till oss här

”Trodde inte vi skulle hinna med så mycket som vi gjort. Fantastiskt! Det bästa var all ny kunskap på en djupare nivå och att Alpacha är problemlösare!”
- EW Hairdesign

”Jättebra förklarat och jag fick till mig mycket info som behövdes. Det var lätt att ta in och jag kan absolut tänka mig att gå fler såna här utbildningar då man alltid måste uppdateras.”
- Hårfixarna i Linköping

”Jättebra upplägg och lagom takt. Fick med mig mycket. Det bästa med utbildningen var affärsutvecklingen
och en plan för sms-utskick.”

- Köpmangatan 4

”Över förväntan med mycket nya tips och idéer. Inte bara i programmet utan även i marknadsföring. Jättefina lokaler och bra mat. Allt var toppen, vi är supernöjda!”
- Sax & Kam i Visby

Grundkurs

 

Vänder sig främst till dig som är ny som kund eller inte har använt så mycket funktioner i programmet och vill lära dig mer.
Vi kommer ha med oss datorer som man inte behöver vara rädd för att råka flytta en bokning eller göra fel i kassan, så du känner dig trygg när du använder funktionerna i ditt eget system sedan.

Fortsättning på grundkurs + löneutbildning

 

För dig som har jobbat med våra system ett tag och känner dig trygg med bokningen och kassan.
Vi kommer gå igenom lagerfunktioner, marknadsförings-smsfunktioner, journal och såklart lönesystemet.

Fortsättningsutbildning och affärsutveckling

 

Redo för att öka på din digitala närvaro? Osäker på vad SEO är?
Nyfiken på AdWords, Facebook-kampanjer, Marknadsföring och att utveckla ditt företagande? Välkommen!

Bilder från våra utbildningar