Grundutbildning 12-14 okt 
(fre-sön)
Kapster och Nextep  2018

*Boka tidigt rabatt innan 31 aug-2018 

 

Utbildning i våra program, affärsutveckling och sociala medier i inspirerande miljö med underbara kollegor.

Inga förkunskaper krävs i programmet.

Unna Dig och dina medarbetare 3 härliga dagar av lyx fullspäckat med nyttigheter för ditt företag. Vi är på underbara Ekerum SPA & Resort i naturskön miljö på Öland.

 

Kom på vår utbildning och lär dig allt programmet kan göra för att hjälpa dig frigöra mer tid. 

Dessutom kommer du få träffa kollegor i branschen att byta erfarenheter med och du kommer få lära dig mer om digital marknadsföring och tjuvkika på vår nya onlinebokning först av alla. Allt detta i en skön miljö med mycket god mat!

 
Utbildningen riktar sig till alla på ditt företag som vill lära sig mer om grunderna  i programmet. Det finns många underlättande funktioner som är lätt att missa. Nedan ser du några av utbildningsdeltagarnas spontana kommentarer.
 
"Jag ångrar att vi inte tog den här utbildningen för flera år sedan! Alla finesser och mer därtill finns ju faktiskt i programmet, men jag har varit så upptagen med det dagliga att det inte blivit av att jag faktiskt lärt mig. Det är ju aldrig svårt när man vet hur man ska göra förstås". 
 
"Löneprogrammet borde vi ha haft för länge sen, det går ju supersnabbt att köra löner och så slipper vi höga revisorskostnader för detta." 
 
" Vad roligt att träffa andra  och utbyta tankar och idéer med!"
 
 
På just den här utbildningen kommer vi att gå igenom grundfunktioner i programmen.
 
Önskar du mer avancerad utbildning med affärsutveckling och marknadsföring, rekommenderar vi vårens utbildning Affärsutveckling och sociala medier 5-7 april 2019.
 
*Pris: 4 980:-/ deltagare. 1000:- rabatt om du bokar innan 31 aug. Detta ingår i priset: Utbildning,övernattning i dubbelrum för 1 person 2 nätter inkl. frukost, 2 rätters middag fredag kväll,  lunch lördag, 3 rätters middag lördag kväll, Entré till SPA lördag kväll, fika vid ankomst på fredag, samt fika lördag, samt takeaway-fika söndag. Hämtning och lämning vid flygplatsen eller tågstationen i Kalmar.