Alpacha om moderna arbetssätt i Fotterapeuten

Vad skulle du säga kännetecknar ett modernt arbetssätt? Att arbeta smart. Man pratar mycket om digitalisering i dagens samhälle, men många har svårt att förstå hur just jag i mitt företagande kan använda mig av den och faktiskt bli mycket mer lönsam. Hur många gånger önskar man inte att man haft
Läs mer 2019-12-27

Alpacha på Highlights

Den 20-21 September finns Alpacha på Highlights-mässan i Stockholm. Där presenteras bland annat KapsterCloud, vår nya molnbaserade lösning samt framtidens e-handel för frisörbranschen.
Läs mer 2019-09-20

Samarbete med Balmid Hair

Alpacha och Balmid Hair vill göra ditt salongsliv smidigare, tryggare och enklare. Med denna vision har Balmid Hair tillsammans med Alpacha valt att ingå ett partnerskap. Vi kan nu erbjuda fantastiska lösningar som gör att du kan vara med och erbjuda dina kunder bra priser och bättre service. Tillsa
Läs mer 2019-09-20

Äntligen Kapster Cloud

Nu kan du också vara med och ta en del av nätförsäljningen, utan att det ska kännas krångligt.
Läs mer 2019-08-06

Förmånliga inlösenavtal för Dig som kund hos oss

Alpacha har nu samarbetsavtal med Babs, vilket innebär att du som kund kan tjäna tusenlappar om året om du byter avtal. Vi har sett att alltför många av våra kunder har avtal som inte är så fördelaktiga och har därför förhandlat fram ett mycket bra inlösenavtal för DIG som är kund hos oss.
Läs mer 2019-03-06

Kundbesök i Västerås under Alpacha Roadtrip 2019

Alpachas Roadtrip har rullat igång och denna gången bar det av till Västerås. Det blev många fina kundbesök under dagen och det gavs utrymme för reflexion; både över nya och gamla funktioner i programmet.
Läs mer 2019-02-28