Vi expanderar front-end utvecklare sökes

Alpacha expanderar och vi söker nu mer personal. Just nu söker vi webbprogrammerare inom front-end. Läs mer om tjänsten här. 

 

 

 

 

Jag heter Dan och jobbar som systemutvecklare på Alpacha. I mina arbetsuppgifter ingår att nyutveckla och underhålla våra egenutvecklade systemlösningar. Vi gör detta i ett team där samarbete och ständig förbättring är ledorden. Tillsammans har vi en bred kompetens inom system och webbutveckling och når de bästa lösningarna när vi delar med oss av våra kunskaper. Jag känner att jag alltid lär mig nya saker och utvecklas vilket gör det extra roligt att jobba på Alpacha.

 

Eftersom vi har allt inom samma organisation betyder det att vi jobbar nära både support och sälj.

Det ger oss utvecklare en nära verklighetsförankring och förståelse för slutanvändarna vilket jag uppskattar mycket. Som utvecklare vill jag förstå behoven av våra system och vilka problem vi ska lösa. Vi jobbar snabbt och flexibelt med korta beslutsvägar. Den nära kontakten med support gör dessutom att vi får direktrespons på vårt arbete, gör vi något bra får vi veta det!

 

Jag har jobbat på Alpacha i snart 10 år och har alltid trivts med mitt arbete och mina kollegor. Vi har en trevlig stämning med högt i tak och mycket skratt. Alla hjälps åt och vi bryr oss om varandra. Det är mina kollegor som gör Alpacha speciellt!

 

Välkommen att maila din ansökan till:  ansokan@alpacha.se

 

Publicerad: 2018-02-09 20:37