Möt oss på Precious monter C10

Marie Green, Greens guld Örnsköldsvik

Marie Green är fjärde generationens ägare och driver anrika Greens guld i Örnsköldsvik. Företaget har anor ända bak till 1884. Och numera en av Alpachas alla nöjda kunder. I strävan efter en moderniserad och strukturerad verksamhet beslöt Marie sig för att välja Alpachas helhetslösning; Biznis E-kassa. Ur & Smyckesbranschens egna kassa. 


"För mig är det viktigt att vi har en helhetslösning, som går att bygga vidare på. Vi har också valt att ha webbshop via Alpacha för att lagret inte ska fela oavsett om vi säljer på nätet eller i butiken.  Då vi även säljer egentillverkade smycken är det jätteviktigt med att lagersaldo stämmer. Smidiga funktioner i programmet är uppföljning av kundärenden, vi kan lägga in bilder på smycken, samt skriva ut kundärendekvitto. Dessutom kan SMS skickas ut när ärendet är klart.

 

Att våga ta steget in i  2020-talet och digitalisera verksamheten är något jag verkligen kan rekommendera. Och med Alpachas snabba och trevliga support känner vi oss på Greens guld trygga med vår nya kassa."

Publicerad: 2018-09-04 11:14

Digitaliserat samhälle kräver minst lika hög service som tidigare, men mer effektiv sådan

 

Har du undrat hur det kommer att bli i framtiden och hur digitaliseringen påverkar din vardag? Alpacha har över 20 års erfarenhet av systemlösningar och har marknadens mest moderna plattform där man i butiken kan förenkla arbetsmoment för de anställda. Ett system ska kunna hjälpa dig som företagare att bidra till snabb och tillförlitlig service till kunderna.

 

Glöm den tiden när man står och handskriver lappar, Genom att ha en enda bra plattform, där alla dina arbetsflöden kan samverka, maximerar nyttan av ett system. Idag är det inte "bara en kassa", eller "jag är så liten företagare" som gäller. Med en prisvärd systemlösning som du kan växa dig vidare i, underlättar du dina egna arbetsmoment och dessutom bidrar till att öka din försäljning. Att ha ett bra system ska vara som att ha en extra medarbetare som du slipper betala sociala arbetsgivaravgifter, sjuklöner m m till, men som sköter det administrativa åt dig. Fördelarna är många med att ha ett enda system för både kassa, onlinebokning, journal, marknadsföring, löner m m är att du har allt på ett och samma ställe. Inte flera olika system som du måste hålla koll på med support från flera olika ställen. 

 

Rätt information ger högre kvalitét och större trygghet för dig och dina kunder

 

Det är så lätt att glömma bort småsaker. Genom att ha en digitaliserad tillvaro underlättar du både för dina kunder och för ditt företag. Allt du slår in i kassan finns sparat även om du inte hunnit ta ut rapporterna. Viktiga noteringar på kundkorten gör att du kan ha ett proffsigare bemötande, trots kanske lite stressigare dagar ibland. Genom att hela samhället blir mer och mer digitaliserat ökar också kraven på dig som företagare att möta kunderna där kunderna är. Även om det är att ha öppet dygnet runt, så kan du nu ha det även om det inte är du som arbetar, utan ditt system. Tryggt och enkelt för dig, ditt företag och för dina kunder.