Fullsatt utbildning i nya Cloud på Kalmar Slott

Intresset var stort bland våra kunder att lära sig allt om nya Cloud. Med pumpalängds avstånd och mycket workshops där de fick vara med och påverka kommande funktioner blev det en lyckad heldag på slottet! Från Sveg i norr till Lund i söder och allt däremellan samlades Alpacha´s kunder höstens varmaste, men såklart blåsigaste dag i Kalmar.

Cloud ett modernare sätt att arbeta

Att gamla Kalmar slott skulle bli platsen för nya Cloud var ingen slump, en fantastisk miljö över 800 år gammal där historien möts av framtiden. Nya Cloud är nästa generations system. Jobba hemifrån, nyttja tekniken för att ge en bättre servicekänsla och helhetsupplevelse för kunden. 

 

Jonas vår sociala mediemarknadsföringsguru talade om vikten av att vårda din digitala ingång för dina kunder. Anna pratade om den digifysiska världen och hur det digitala samhället är lika verkligt för slutkunden som den fysiska världen. Här är det många salonger som helt tappat kontrollen över vart deras ingångar till salongen finns. Det är via nätet och Google. Genom att ha egen hemsida kan du själv styra innehållet om hur du vill att kunden ska uppleva just ditt företag. Och genom ett system som nya Cloud kommer du vara överlägsen dina konkurrenter i att ge kunden den service och mottagande den förtjänar. Systemet ska inte vara i fokus, utan DITT företag. 
 

Dan och Hannah presenterade den nya plattformen och alla deltagare fick möjlighet att kunna erbjuda tillvalsbehandlingar till sina kunder. Det innebär att med nya Cloud kan systemet själv identifiera kundens önskemål enklare och leda till högre omsättning för ditt företag genom fler bokningar. Under dagen hölls workshop där deltagarna fick vara med och påverka vad som är viktigt för dem i vardagen. Det som är viktigt för våra kunder är viktigt för oss. Så håll utkik i programmen, nu kommer många fina nyheter framöver!

Låt systemet arbeta åt dig så du frigör tid och kan ägna dig åt kunden. Increase your ability, det är vårt motto!

Publicerad: 2020-10-02 22:25