Bokadirekt nya ägare till Alpacha

Bokadirekt är marknadsledande i Sverige för systemlösningar inom hälsa & skönhet. I koncernen finns redan hitta.se, Bokadirekt och Itsperfect. Tillsammans kommer vi nu ytterligare kunna säkra Sveriges ledande system inom skönhet och hälsa med funktioner som underlättar för våra kunder samt ökar konkurrenskraften för dem att få nya kunder.

Bokadirekt är fr o m 11 januari ägare till Kalmarbaserade företaget Alpacha. Med uppköpet har man samlat Sveriges bästa kompetenser och erfarenheter inom systemlösningar för branscherna hälsa och skönhet i samma koncern. Tillsammans med våra kunder kommer vi fortsätta en fantastisk resa vidare.

Bokadirekt.se har mer än 3 miljoner unika besökare månatligen och är en väldigt uppskattad tjänst av Sveriges konsumenter, du som salongskund kommer få möjlighet till mer bokningar och nya konsumenter som kunder när tillgängliga tider dyker upp på Bokadirekt.se samt i Bokadirekts Iphone och Android appar, att vara med på Bokadirekt kostar inget extra för Alpacha-kunder.

 

Med de nya ägarna får våra kunder en förändring som gör att de kan öka antalet bokningar och få nya kunder genom att bli sökbara lättare, men med samma trygga supportpersonal som vanligt.

Publicerad: 2021-01-11 15:59