Äntligen Kapster Cloud

Nu kan du också vara med och ta en del av nätförsäljningen, utan att det ska kännas krångligt. 

 

Salongsprogrammet Kapster Cloud är helt klart marknadens modernaste molnbaserade tjänst med allt som en salong behöver. Alpachas salongssystem har alltid varit trygga och pålitliga med hög kvalitét.  Systemen kännetecknas av att de är lätta att använda.

 

Alpacha-systemet Kapster Cloud lanseras nu i en flerstegsraket. 2018 kom Sveriges mest kundanpassade onlinebokningssystem, i ett och samma system kan du ändå få det att kännas som en del av salongen. I samband med Highlights släpps nästa delar av Kapster Cloud.

 

Med onlinebokningen kan du nu även låta kunderna delbetala och förbetala bokningar samt även köpa produkter. Du kan själv välja dina marginaler på produkterna och ta del av nätförsäljningsintäkter trots att du inte själv behöver skaffa och administrera en hel e-handel. Kunden hämtar ut produkten på din salong, förbetald och klar. I programmet får du en notering om att du har ordrar och det syns tydligt i bokningen att den är förbetalad. Men det bästa av allt!  Alpacha tar inga extra kostnader för din försäljning, har du onlinebokningstjänsten hos oss får du alla funktioner med e-handeln på köpet. Försäljningen tillhör ditt företag.

 

"Alpacha har alltid gjort program som är lätta att använda och de har en fantastisk support. Vi har varit kunder hos Alpacha i över 15 år och är jättenöjda. Nu ser vi fram emot lanseringen av Kapster Cloud, men först ska vi börja arbeta med nätförsäljningen som ingår i Alpacha´s onlinebokningssystem. "

 

Henric Sandberg
Sandbergs salong, Ängelholm

 

 

 

Publicerad: 2019-08-06 11:42