Såhär kan det kännas att jobba hos oss

Jag heter Dan och jobbar som systemutvecklare på Alpacha. I mina arbetsuppgifter ingår att nyutveckla och underhålla våra egenutvecklade systemlösningar. Vi gör detta i ett team där samarbete och ständig förbättring är ledorden. Tillsammans har vi en bred kompetens inom system och webbutveckling och når de bästa lösningarna när vi delar med oss av våra kunskaper. Jag känner att jag alltid lär mig nya saker och utvecklas vilket gör det extra roligt att jobba på Alpacha.

 

Eftersom vi har allt inom samma organisation betyder det att vi jobbar nära både support och sälj. Det ger oss utvecklare en nära verklighetsförankring och förståelse för slutanvändarna vilket jag uppskattar mycket. Som utvecklare vill jag förstå behoven av våra system och vilka problem vi ska lösa. Vi jobbar snabbt och flexibelt med korta beslutsvägar. Den nära kontakten med support gör dessutom att vi får direktrespons på vårt arbete, gör vi något bra får vi veta det!

 

Jag har jobbat på Alpacha i snart 10 år och har alltid trivts med mitt arbete och mina kollegor. Vi har en trevlig stämning med högt i tak och mycket skratt. Alla hjälps åt och vi bryr oss om varandra. Det är mina kollegor som gör Alpacha speciellt!

 

Vill du känna att du gör skillnad och att ditt arbete märks?

 

Din roll är att tillsammans med teamet ta fram de bästa lösningarna för våra kunder på det smartaste sättet så att kunden får direkt nytta av det vi skapar ihop. Du kommer arbeta med enskilda kundprojekt, såväl som nyutveckling och vässa våra befintliga programvaror.

 

Vi arbetar främst med MVC 5, Entity Framework, C#, HTML5, CSS3, JavaScript och tror att du kan en hel del i dessa språk. Har du även Bootstrap, Angular, Typescript och Less med dig i bagaget är det ett extra plus. Du kanske inte kan allt, men det viktiga för oss är att du älskar det du gör.

Bara vara dig själv

 

 

På Alpacha kan vi erbjuda Dig en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak. Vi jobbar tight tillsammans.  Det ska vara roligt på jobbet! När det är intensivt och mycket att göra, ställer vi upp för varandra. Vi står för mångfald och accepterar varandra för den man är, liksom vi respekterar våra kunder och har stor förståelse för deras behov, därför att vi är olika. Trots olikheter är det gemensamma nämnaren att dra mot samma mål; utveckling för våra kunder, för personal och för företaget. Allt hänger samman. 

 

Älskar du lagspel i en härlig kombination av utmaningar och problemlösning? Välkommen att skicka din ansökan till oss!

 

 

Välkommen med din ansökan

Det här är ett axplock av vad vi gör
 

Framtidens butikkassa med eller utan E-handel

Digitaliseringen gör att butikerna måste möte konsumenterna på nya villkor. Med en modern kassa som klarar det mesta, har vi  en riktigt användarvänlig lösning för att koppla på e-handel där gemensamt lager kan hanteras på ett smidigt sätt.

Bokning - full överblick snabbt och enkelt

Bokningsmoduler för olika branscher. Vi är bland de branschledande i Sverige inom frisör och även terapeuter. Både onlinebokning och bokning endast på salongen.

SMS - marknadsföringsmoduler och AI

I Alpacha-systemet med vår E-kassa med tillhörande E-handelsplattform har vi bl a inbyggda funktioner för AI för att öka försäljningen. Butiker inom detaljhandel, Ur och smyckesbranschen är några exempel på våra kundgrupper.

Löneberäkning - baserat på frisöravtalet

Vi har även lönesystem som man kan koppla till vissa av våra produkter. Baserat på frisöravtalet.

Dåtid och Framtid

Alpacha har lång erfarenhet av kassasystem och webbprojekt. Sedan starten år 2000 har vi utvecklat många webbplatser och e-handelsprojekt och vi vet vad som krävs och hur man bör göra för att lyckas. Vi är duktiga på att skapa användarvänliga produkter, snarare än onödiga funktioner vars mesta funktion är att se coola ut.

Support

Som kund hos Alpacha har man fri support och vår målsättning är att alltid vara vänlig och trevlig mot kund och inga frågor ska vara dumma. Som team hjälps vi åt att lösa problem på bästa vis och oavsett vilka dina huvudsakliga arbetsuppgifter är.