Så kan du minska paniken hos dina kunder inför Covid-19

Coronaviruset Covid-19 har inneburit att många konsumenter uteblir från att handla av rädsla för att bli smittad. Därför är det av största vikt att företaget informerar kunderna om hur de kan känna sig trygga när de handlar hos dig. Oavsett om du säljer varor eller tjänster.

 

Vem hade kunnat ana pandemi 2020? Helt plötsligt uppmanas Sveriges befolkning att jobba hemifrån, studera hemifrån och göra det mesta hemifrån isolerade. Vi vet att många av våra kunder och kanske även din salong har det svårt. Därför vill vi ge dig tips och hjälp för att vi tillsammans ska ta oss igenom det svåra som håller på att hända.

 

Vad kan du som företagare göra?

 • Ha information överallt!
  Kunderna behöver känna sig trygga. Sätt därför upp information om hur ditt företag ställer sig till Covid-19.
  Informationen bör sitta på ytterdörren, vid speglar, vid kassan, på era toaletter och där kunden kan sitta ner och vänta.

 

 • Kom ihåg företagets digitala platser!
  Hemsidan, internetbokningen och via era sociala medier.
   
 • SMS-utskick
  Informera alla kunder om hur ditt företag tänker. Ev, kan du kombinera informationen med ett erbjudande.

 

Det här gör vi för dig som kund 

Vi på Alpacha anser att det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar för att hjälpas åt att ta oss över den ovissa tid vi lever i just nu. Därför kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder att sprida information till sina kunder, så att konsumenterna känner trygghet och att småföretagen kan fortleva.

 

Alpachas hjälp-paket

 

Den här hjälpen kan ni få från oss:

 • Är du salong och har anställda? Med Kapster löneprogram räknas avdraget på arbetsgivaravgifterna ut för varje lön i samband med att du klickar på knappen "Beräkna". Allt samlas i den fil du kan skicka från programmet till Skatteverket för registrering av arbetsgivaravgifter på individnivå. Du har också hjälp med permission och korttidspermittering i ditt löneprogram. Sparar dig tid och onödig energi. Just nu 30% rabatt på tjänsten. Kontakta oss innan semestrarna drar igång, så får du även med semesterlöneersättning.
   
 • SMS-akuten = Hjälp med hur du gör utskick från programmet och vad utskicket ska innehålla. Manual och förslag finns på inloggningssidan i ditt program. Halva priset SMS t o m 20200430.
   
 • Har du hemsida hos oss? Vi uppdaterar din sida åt dig kostnadsfritt med den informationstext du önskar. Vet du inte vad du ska skriva kan du hitta förslag från oss nedan.
   
 • Har du ingen hemsida? Då hjälper vi dig som befintlig kund att skapa en informationssida för 99:-/ månad. Inga övriga kostnader.

 

Kontakta oss via formuläret nedan om du är kund hos oss och behöver nyttja hela eller delar av vårt hjälp-paket.

Nedladdningsbart material för dig att skriva ut i din salong/butik

Vill du att vi kontaktar dig med mer information om hur du informerar dina kunder om Covid-19?

 

Skicka in dina uppgifter genom formuläret om du vill ha mer information om detta eller om du behöver nyttja hela eller delar av vårt hjälp-paket, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.