Letar du efter ett komplett kassasystem?Biznis | Prisvänlig butikskassa

 

Biznis är framtagen för att många efterfrågat ett användarvänligt program, som innehåller kassaregister, lager och inbokning av kunder, möten, hämtning och lämning av olika varor samt få statistik och enklare kundbearbetning i samma program. Biznis uppfyller alla dessa krav. Du kan välja att ha en enklare del av Biznis eller den kompletta helhetslösningen.

 

Bokföring

Alla våra programvaror stödjer dessutom möjlighet att exportera dagskassor och månadsrapporter direkt till VismaSPCS bokföringsprogram, vilket är ett otroligt effektivt och tidsbesparande moment ifall du inte är den som sköter bokföringen.

 

Kassakopplad betalterminal

Våra programvaror stödjer dessutom direktkopplade betalterminaler för att skynda på försäljningen. Biznis passar dig som har en mindre butik och söker en prisvärd lösning som du kan bygga ut. 

 

Fri support  och fria programuppdateringar ingår alltid i din licens

Manualer och film finns även på arabiska.  Support på svenska och engelska.

 

Allt för att komma igång

Biznis har allt en kassa behöver för att hjälpa er att komma igång och låta er ta emot betalningar.

Bokning direkt i kassan

Håll reda på när era ärenden ska vara klara genom ett smidigt bokningssystem direkt i kassan.

Suverän support

En personlig kontakt med vår support som omvandlar era problem till smidiga lösningar!

GDPR-anpassad

Biznis ger er verktygen för att enkelt jobba med era kunduppgifter enligt GDPR.

"Jag är intresserad av Biznis" - Kontakta oss för mer information

Intresseanmälan

Fler anledningar till att välja Biznis E-kassa
 

Lätt att använda

Vår kassa är lätt att förstå och använda för dig och din personal. Kort inlärningstid gör att ny personal snabbt kan hantera kassan. Minska felinslag, få ordning på alla kundärenden, samt kom åt din statistik var du än befinner dig.

Betalningar

Vår E-kassa levereras med ett flertal olika betalsätt, kontant, kort, Swish, betala med guld mfl. 

Arbeta offline

Genomför kortbetalningar när du inte är online. Transaktionerna sparas och skickas iväg så fort du är online igen. 

E-handel

Möt konsumenternas nya sätt att handla. I vår Biznis E-kassa kan du förena både E-handel, kassa och lager i ett och samma system. I kundkortet ges en överblick över kundens tidigare besök och köp. Detta gör det enklare att skräddarsy din marknadsföring och nyhetsbrevsutskick.

Flera butiker

Med Biznis E-kassa kan ni välja till vår E-handel. Genom att förena er fysiska butik med den digitala i ett och samma system kan ni öka er försäljning och erbjuda en bättre kundupplevelse. En enkel artikelhantering med ett gemensamt lager för både er fysiska butik och E-handel underlättar er vardag. 

Support

Alpacha har lång erfarenhet av webbprojekt. Sedan starten år 2000 har vi utvecklat många webbplatser och e-handelsprojekt och vi vet vad som krävs och hur man bör göra för att lyckas.  Som kund hos Alpacha har du fri support både via e-post samt telefon rörande er kassa, webbplats och e-handel.